Organisasjonsbasen

– Ressursbasen for deg som er medlem eller tillitsvalgt i Arbeiderpartiet

 
 

Velkommen til Arbeiderpartiets organisasjonsbase!

På Organisasjonsbasen finner du som er medlem, tillitsvalgt, styremedlem eller lokalpolitiker skoleringshefter i organisasjons- og styrearbeid, politiske temahefter, maler for gode møter og samråd, og mye mer.

For å bruke Organisasjonsbasen må du være logget inn med din mittArbeiderparti-konto.

For å bruke Organisasjonsbasen må du være medlem i Arbeiderpartiet, og ha knyttet ditt medlemskap til din mittArbeiderparti-bruker.

Er du medlem?
Bekreft ditt medlemskap

Tipshefte for en god programprosess

I denne veilederen har vi samlet informasjon som kan være nyttig for deg og lokallaget ditt i forbindelse med programprosessen.

Dere må selv vurdere hva som passer hos dere, og eventuelt gjøre lokale tilpasninger. Likevel forventes det at man i prosessen lytter til alle som har noe på hjertet, at man inviterer til samråd og at man er rause og åpne når man diskuterer og konkluderer. Slik engasjerer vi flere og drar nytte av hverandres kunnskap.

Debatthefter - programdebatten

Her finner dere de 5 ulike debattheftene som utvikles til programdebatten 2017.

Temaene på de ulike heftene er arbeid, skole, klima, internasjonalt og gode lokalsamfunn (kommer senere). Vi håper debattheftene kan komme til nytte i ulike samråd, temamøter osv som dere arrangerer i forbindelse med programdebatten.